Mijn Cruise!!! - Reisverslag uit Watford, Verenigd Koninkrijk van angela uijterlinde - WaarBenJij.nu Mijn Cruise!!! - Reisverslag uit Watford, Verenigd Koninkrijk van angela uijterlinde - WaarBenJij.nu

Mijn Cruise!!!

Door: angela

Blijf op de hoogte en volg angela

10 Januari 2009 | Verenigd Koninkrijk, Watford

He Lieve mensen,

Hier ben ik weer met een nieuw berichtje vanuit Londen!Zondag gearriveerd in ons "huis" genaamd de YMCA,het is een oud hostel maar de kamers zijn goed en over het eten mogen we niet zeuren,het is eetbaar!Ik zit hier met een hele leuke groep meiden,we hebben ontzettend veel schik met elkaar!ik zit met 2 meiden op een kamer,Toya een meisje uit zuid afrika en Emerald zij woont hier een paar uur vandaan.
Afgelopen maandag begonnen op de Academy,wat een papier werk de eerste dag,maar gelukkig was alles in orde inclusief me medische check.
iedere dag gaat de wekker om 5:45,veelste vroeg maar het moet anders zijn we niet op tijd op de Academy.Ik heb een hele leuke en indrukwekkende week gehad,veel geleerd zoals barbering(gezicht van mannen scheren met het mes)facial washes,massages en publiekelijk spreken.en dan ineens donderdagmiddag tijdens de les van de facial washes moest ik bij de lereares komen,ik dacht ooohh mijn god!wat nu?wordt ik weggestuurd naar huis,doe ik iets niet goed,maar nee dat was het allemaal niet.Ik kreeg ontzetten goed nieuws te horen!ze hadden een schip voor me gevonden.De Holland America Line Maasdam.ik dacht dat kan niet,zo snel?nu al?wanneer ga ik weg vroeg ik,ze zei:je moet vanmiddag naar beneden voor de details en daar hoor je wanneer je weggaat.ik was door het dolle heen!!!
dus s middags me details gekregen en ik ga de zon opzoeken,ik ga naar St Thomas,dat is een eiland bij de maagdeneilanden vanuit daar elke dag een ander eiland aan doen en na 7 dagen ben ik op St Maarten.ik heb er zo ongelofelijk veel zin in.Maandag middag vertrek hier vanuit de YMCA om half 2 (engelse tijd)en ik moet om half 3 inchecken,vlieg om half 5 en land na 8 uur vliegen op JFK New York!daar is het dan lokale tijd 19:50.ik zit op het vliegveld in een hotel waar ik maar een paar uurtjes kan slapen,want ik moet me dinsdagmorgen om 04:30 weer inchecken voor me vlucht naar St Thomas,gelukkig is die vlucht maar 3 uurtjes en land ik om 12.25 lokale tijd daar op warme bodem :D!!!vanaf het vliegveld pak ik een taxi en ga naar de haven waar het schip ligt,ga aan boord en dan kan het avontuur echt beginnen!bedankt voor al jullie lieve reacties!er zitten ook fotos bij dit verhaal,me volgende verhaal komt vanuit een zonnig eiland!! veel liefs uit Londen

• 10 Januari 2009 - 18:44

Daantje:

Hey Ans,

Ik probeer nu met je te chatten, maar dat lukt niet echt.
    Het schiet nou op meid.
    misschien sprrek ik je morgen nog wel en anders wens ik je nu al vast een hele goede reis.
    Heel veel plezier op de boot en maak er wat van.
    We blijven je volgen.

Heel veel liefs rem daantje en natuurlijk van Jesse.
    (ps; hij vraagt regelmatig naar je, maar vind het eng als hij je op de comp. ziet of hoort.)

• 10 Januari 2009 - 19:19

Ilona:

Heey Ans,
    jeetje meissie gefeliciteerd, goed hoor. Wat ontzettend snel en dan ook nog naar de zon. Had het donderdag al van je moeder gehoord en toen hebben we het even in de atlas opgezocht, wat een eind weg zeg!!
    Nou meis een hele goede reis en ga er maar lekker van genieten.
    Hoop dat je gauw je eerste ervaringen op de boot laat weten.
    Veel liefs en een dikke knuffel van de eikenlaan

• 10 Januari 2009 - 20:28

Dide:

Heee Anja!
    Wat super leuk voor je meid!
    Geniet er van, en ik wacht op je volgende verhalen!
    Kus EDID! (K)

• 10 Januari 2009 - 20:42

Reiny:

Hello there!!
    Wat ben jij een geluksvogeltje!!
    Helemaal super voor je!Vlieg er maar gauw naar toe en bouw een mooi "nestje"voor jezelf! Je hebt schijnbaar al een hele goeie indruk gemaakt bij de lerares! Volhouden zo...en dan kan dit avontuur niet meer stuk!!

• 10 Januari 2009 - 20:45

Moeder Nel:

Hey Ansie

Wat heb je dat weer vlot voor elkaar,echt op z"n ans,lekker snel
    harstikke goed hoor, ik ben trots op je,veel plezier en pas goed op je zelf hoor.
    Dikke kusssssssss

• 11 Januari 2009 - 09:44

Helen:

Heee lieverd!

Dat klinkt echt geweldig allemaal! Echt super voor je! Heeeel veel plezier op de boot en geniet van dat mooie avontuur!

Liefs en een dikke kus!

• 11 Januari 2009 - 12:30

Sietse:

he ans

jij bent goed bezig dat gaat echt heel snel dat je nu al op een boot kan super toch geniet er van.
    xxx sietse

• 11 Januari 2009 - 15:12

Ilona:

Hey Ans
    Ik heb net even je bootje opgezocht op internet, nou stelt niet zo veel voor hoor (grapje), jeetje wat een schip zeg. Succes met al je collega's leren kennen, zijn er 557, volgens de brochure.
    Veel plezier en niet zeeziek worden hoor.
    Bye Bye en dikke kus

• 11 Januari 2009 - 15:17

Pa Piet:

He Flappie,

Dat gaat lekker zo,mooi vlot allemaal.
    Ja dan ga je morgen Europa verlaten,zo ver ben ik ook nog niet geweest.
    Ik wens je een hele goede reis geniet er van,pas goed op je zelf,maar dat komt wel goed jou een beetje kennend.
    Vrouwke ik ga je spreken en een dikke vette kussss.

• 11 Januari 2009 - 18:47

Marieke:

Hey Ans

Wat leuk om te lezen dat het allemaal zo goed gaat.Ik was van de week bij daan toen jij belde,maar jesse vind het maar raar als jij aan de telefoon bent.Wij zijn hier alweer de hele week aan het schaatsen erg leuk ,maar als ik dan lees dat jij straks in je bikini kunt lopen ben ik stiekem toch wel jaloers.Nou meis ga er maar lekker van genieten,en ik hoop dat je een goede vlucht hebt.
    groetjes Marieke Hj en de kinderen

• 11 Januari 2009 - 18:49

Taat:

Lieve Aar,

Was zooo blij voor je toen je belde, op naar de zon! Echt super dat je al zo snel mag, ze zien gelukkig je kwaliteiten, degene die wij nu even moeten missen. Allemaal echt ontzettend spannend hoor, heel veel succes met de lange vlucht morgen en ik denk aan je!

Succes en veel plezier mop!

Dikke kus,

Taat

• 11 Januari 2009 - 19:12

Mireille En Rob:

We hadden zaterdag je moeder gesproken en wat een gaaf bericht,echt top. Ik kreeg gelijk weer heimwee naar "mijn"eiland Aruba. Laat ze op dat schip maar eens zien wie ansje is. Veel reis plezier van je Buurtje xxx

• 11 Januari 2009 - 19:26

Belin:

ans, wat super voor je! lekker hoor, en zo snel al!! heerlijk naar de zon! we zijn denk ik allemaal wel stiekem een beetje jaloers;)
    ik in ieder geval wel..wij staan hier op de schaatsen haha

maar geniet er lekker van ans, heel erg veel plezier ennne..rustig aan op de boot he!
    hoop je snel een keertje te spreken!!
    goede reis morgen en een hele dikke kus, blin

• 11 Januari 2009 - 19:54

Suus:

He Ansie,

Wat super dat je gewoon lekker naar de zon gaat! Echt top dat het allemaal zo snel gaat. Ga er lekker van genieten en een hele goeie (lange) reis. We kijken nu al uit naar het volgende verhaal en dan vanuit de zon.

Liefs Jan,Suus,Isabel en Wessel

• 12 Januari 2009 - 12:58

Dorien:

Hey Ansje,

Wat super om te lezen dat je het zo leuk vindt en dat je maandag al vertrekt. Spannend hoor!

Zit net je bootje ff te bekijken, wat een ding joh! Hoop dat je het ontzettend naar je zin krijgt en hebt, vindt het al waanzinnig dat je het doet!

Dorien, Etienne, Demy en Sophie

• 12 Januari 2009 - 17:45

Lex:

Hoi Angela,

Hoe kunnen ze jou nu naar de Maagdeneilanden sturen. Volgens mij kan jij niet aan die criteria voldoen.Maar goed dat de organisatie niet in den lande geïnformeerd heeft. Uiteraard wensen we je alle succes toe en, zoals dat heet, een behouden vaart.

Groet
    Lex

• 12 Januari 2009 - 18:14

Remco:

Hey Ans,

Leuk da het allemaal zo goed gaat met je.
    En dat je nu al op dat grote schip mag.
    Ik hoop dat je leuke collega's krijgt daar en dat je veel mag leren, en dat je heel hard moet werken (grapje)
    Kan het schip snel richting Loosdrecht varen want ik moet hoog nodig naar de kapper.
    Veel plezier en we spreken elkaar snel.

Groetjes je zwager

• 12 Januari 2009 - 21:24

Tante H:

Hee ans hoop dat je dit leest als je (bijna) op je bestemming bent! Vanmiddag nog even onverwacht met je op msn gezeten, was leuk!!!
    Gaan we vaker doen!! Succes met de grote trip en trek je van die verhalen van je zwager en Lex maar niets aan hoor!
    kus tante h.

• 12 Januari 2009 - 21:54

Paling:

he moppie,

Helemaal top om je verhaal te lezen geniet ervan en maak veel plezier

liefs x-j paling

• 12 Januari 2009 - 22:28

Nel:

Hallo meissie,
    Wat leuk dat het zo voorspoedig gaat,Ik hoop dat de reis goed zal verlopen.
    Veel succes en vooral plezier, we blijven je volgen.
    Geniet er van. xx Har en Nel

• 15 Januari 2009 - 08:40

Jesse:

hallo tante ans,

hoe gaat het??
    met mij gaat het goed..
    als ik een foto van je zie wordt ik helemaal blij.
    mama vraagt steeds: waar is angela, en dan zeg ik steeds: op de boot.
    grappig he.

nou tante ans ik ga weer stoppen.
    dikke kus van mij

doei doei

• 15 Januari 2009 - 13:40

Wilma Bles:

Hey Angela
    Gaat goed he met je? Wat hebben jullie toch ongelofelijk gelijk,lekker reizen,geniet er lekker van.
    Groetjes Wilma Bles

• 15 Januari 2009 - 20:13

Willy En Willem:

Hoi Angela,

Wat een belevenis zeg en dan op zo'n prachtig cruiseschip geweldig zeg nou wij gaan je van dag tot dag volgen hoor.
    Misschien komen wij met ons sloepje je wel tegemoet varen hahahahaha
    dat wordt dan echt onze overlevingstocht onze site gaat dan heten Willy en Willem ons sloepje "dus toch" op weg naar de Caribean.
    Nou Angela geniet ervan hebben ze nog wat oudere assistentes nodig mail me dan maar. doegggggggggggggg Willy en Willem

• 16 Januari 2009 - 19:56

Anouk:

Lieve Aar,
    We hebben al lekker gechat maar toch nog even een berichtje van mij! Vind het allemaal echt super voor je! Maar we willen wel snel foto's zien,vooral van je sexy werk pakje ;-)!!!
    Geniet van je avontuur mop!
    Dikke kus

• 18 Januari 2009 - 10:26

Koos En Annemiek:

Hoi Ans

Wat heerlijk dat je al zo snel op een boot kom en dan nogwel naar de zon
    geniet er maar lekker van en we blijven je verhalen volgen

Liefs van ons

• 19 Januari 2009 - 19:25

Hannah:

Hier even een paar dikke zoenen van kleine Hannah!
    Oja je krijgt ook de groeten van mijn papa en mama

• 22 Januari 2009 - 20:50

Huisje Rakhorst:

5 dagen geleden
    Lieve Angela.
    Meid hoe gaat het? Gaan we toch nog faxen, wie had dat nou gedacht. Jij bent natuurlijk weer als eerste weg maar ja , eigenlijk kon dat ook niet anders. Altijd weer die gezellige, lieve haantje de voorste. Zal je goed opletten waar je je barbiersmes houdt? Komt allemaal goed met jou en jij gaat het heel leuk hebben.
    Doei ans en tot mails.

Liefs Agaath en ook groetjes van Miriam.

(Had dit bericht per ongeluk bij 24 dec geplaatst)

• 22 Januari 2009 - 20:57

Miriam:

Hey Anssie!

Alles goed daar?

Je bent zeker druk meid, dat je laatste bericht 10/1 was. We geloven namelijk niet dat jij in die tijd niks hebt meegemaakt.
    Wat een mazzel dat je zo'n mooie boot met zulke prachtige locaties hebt getroffen!
    Hoe is het met je nagels? Is je duim er al af? HAHA!

We horen hopenlijk snel weer van je.

Liefs, Mir